Vecka 3

Det var länge sedan ett inlägg skrevs och det förklaras genom denna hårda vecka. (Eftersom jag, som anställd av kommunen, har tystnadsplikt så utelämnar och modifierar jag detaljer så att inget kan kopplas till personer. Begrunda dock att allt kan vara lögn eller helt sant för att skapa förvirring om man försöker konvertera denna fiktion till verklighet.)

TISDAG & ONSDAG

En god vän som är ensamstående pappa lider av reumatism. Han har nyligen fått vetskap att hans äldsta son som har flugit ur huset har en allvarlig sjukdom.
Ett av hans minsta barn bröt armen tisdag eftermiddag så vi erbjöd vår vänn att ta hand om det mellanbarnet, som är 4, den natten då han var på sjukhuset med barnet. Något vi kände var väldigt rätt att göra när denna godhjärtade man drabbats av så stora olyckor i sitt liv. Det gick bra att lägga barnet och hon somnade kl 20.00 men vaknade kl 02.00 och ville till pappa. Hon höll oss upptagna med att få henne till sömn tills klockan 06.00, en halvtimme innan väckarklockan ringde. Efter den natten följde en arbetsdag med alla de tunga lyft och sådant som hör till ett dagisjobb. Efter stängning hade vi en timme på att äta mat innan det var personalmöte. Däckade kl 21.00

TORSDAG
Fick en god natts sömn men efter arbetet var det åter personalmöte och direkt efter det badvaktsjobb till kl 21.00. När jag kom hem fungarade dessutom inte internet.

ÄNTLIGEN FREDAG OCH TILLBEHÖRANDE HELG
Jobbet gick ganska bra och senare på kvällen vann Fredrik och Filip "På Spåret" och risgrynsgröt blev det till lördagsfrukost. Solen steg upp utan moln som hindrade dess väg för första gången sedan Sverige, dvs drygt en vecka utan sol. Vi gick ut i blåsten för att spana in fastlandet och svartisen:


På vägen hittade vi också ett tjog sidensvansar som sjöng så vacker för oss

Kommentarer
Postat av: Jon

Ni blev alltså inte sugen på killingar antar jag?..

2009-01-17 @ 17:12:19
URL: http://www.jon.se
Postat av: Lovundlinus

Mja, egna killingar skriker ju efter sin egen mamma och pappa, inte någon annan... Men man blev ju lite tärd bara av en natt som "förälder". Annars så är barnehagen taggande på att skaffa killingar.

2009-01-17 @ 17:47:56
URL: http://lovundlinus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0